(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
BUŘTY NA PIVĚ
Potřebné ingredience
špekáčky,beraní rohy(zavařená paprika - pro milovníky ostrých jídel-feferonky ),cibule,kečup(když nedáte feferonky,můžete dát ostrý kečup),černé pivo(doporučuju Kozla)
Postup přípravy
špekáčky oloupeme,podélně nařízneme,vložíme do každého plátek cibule a jeden beraní roh,naskládáme do pekáčku,zalijeme kečupem,podlijeme půlkou černého piva a pozvolna pečeme v troubě,postupně podléváme zbytkem piva(sklenička mi vždycky zbyla na chuť :-)) ),je to opravdová delikatesa,jednoduché,a výýýýýýýýýbooooooornééééééééé,skvělá ňamka pro letní večery a pohoštění pro hosty na grilovačce
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

sojkova
(upraveno)
17. 9. 2007, 10:04
Taky dělám jako rychlou a výbornou večeři. Jen buřtíky peču rozpůlené. nejlepší na tom je ten sosík vytřený čerstvým chlebem

nahlásit

novackova
(upraveno)
18. 6. 2007, 8:51
A VENKU V KRBU V NĚJAKÉM STARŠÍM KASTROLU TO JE TAKY BAŠTA


nahlásit

sonulinka
(upraveno)
19. 6. 2007, 22:08
@novackova

nahlásit
habasit
(upraveno)
18. 6. 2007, 8:46




nahlásit

sonulinka
(upraveno)
19. 6. 2007, 22:12
@habasit
to jsem ráda
,naše mužská populace vůbec tenhle recept hodně může















nahlásit